Ben je niet in staat om zelfstandig naar de bibliotheek te komen? Dan is er speciaal voor jou het Basis- of Plusabonnement waarmee je gebruik kunt maken van Bibliotheek aan Huis! Maak gebruik van de gratis haal- en brengservice van Bibliotheek Rotterdam.

Hoe werkt het? Eén van onze vrijwilligers komt op bezoek om te horen wat jouw wensen zijn en welk soort materialen je graag leent. Vervolgens gaat de vrijwilliger eens in de drie tot vier weken naar de bibliotheek om de materialen voor je te lenen. De materialen worden thuisgebracht én als je ze uit hebt, ook weer ingeleverd. Bibliotheek Rotterdam werkt voor Bibliotheek aan Huis samen met Unie Van Vrijwilligers Rotterdam (UVV). Zij zorgen voor de werving en begeleiding van de vrijwilligers.

Wil je gebruik maken van Bibliotheek aan Huis? Neem dan contact op met het klantcontactcentrum van Bibliotheek Rotterdam via telefoonnummer (010) 281 61 00 of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je vrijwilliger worden voor Bibliotheek aan Huis? Dan kun je contact opnemen met de Unie van Vrijwilligers door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar telefoonnummer (010) 413 08 77.