• Vragen over onze dienstverlening, reserveringen, abonnementen of telaatgeld? Ons Klantcontactcentrum helpt je graag verder via een van de onderstaande manieren:

  Houd voor het gemak alvast je pas bij de hand.

 • Bibliotheek Rotterdam heeft diverse vestigingen. Op de locatiepagina vind je de adresgegevens van de verschillende vestigingen en servicepunten.

  Het bezoekadres van zowel de Centrale Bibliotheek en het Bibliotheektheater is Hoogstraat 110. Bekijk de routebeschrijving voor een gedetailleerde uitleg. 

  Post voor Bibliotheek Rotterdam kun je sturen naar ons postadres:

  de Bibliotheek Rotterdam
  Postbus 22140
  3003 DC Rotterdam

 • In Mijn Menu (bij Details financiële posten) kun je openstaande kosten betalen of stort je tegoed op je bibliotheekpas. Het betalen van openstaande kosten kan ook bij de betaalautomaten in de vestigingen of per acceptgiro. 

  Lukt het niet om op bovenstaande manieren te betalen? Stort het bedrag dan op rekeningnummer NL19 ABNA 0644 5126 44 onder vermelding van je pasnummer en boete, boekvergoeding of contributie (graag per abonnementpas een aparte betaling). Overmaken van buiten Europa kan met BIC-code ABNANL2A.

  Facturen kunnen digitaal (in pdf-formaat en met UBL-bestand) worden verstuurd naar crediteuren@bibliotheek.rotterdam.nl. Vermeld hierbij ons BTW-nummer NL851922260B01 en de codes die je hebt ontvangen. Per post kunnen facturen naar: de Bibliotheek Rotterdam, t.a.v. facturatie, Hoogstraat 110, 3011 PV, Rotterdam. 

 • Kun je het antwoord op je vraag niet vinden? Of wil je meer weten over het zoeken in onze catalogus, het lenen van e-books of het reserveren en verlengen van materialen? Bekijk dan onze lijst met veelgestelde vragen.

  Is je vraag na het bekijken van de lijst niet beantwoord? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met het Klantcontactcentrum via (010) 281 6100

  Veelgestelde vragen

Volg ons op onze andere kanalen

facebook  youtube  twitter  flickr  instagram 

Contact pagina

Contactformulier