• Home
  • E-books & luisterboeken

E-books en luisterboeken

E-books

Wil je 24/7 de nieuwste boeken kunnen lezen zonder rekening te houden met openingstijden? Dat kan met een Plus- of Basisabonnement van Bibliotheek Rotterdam. Of je nu houdt van de klassiekers uit de literatuur, een streekroman, een boek voor je kinderen of een boek over je nieuwste hobby, je vindt het allemaal bij de online bibliotheek.

Voorwaarden

  • tot 10 e-books tegelijkertijd; 
  • e-books voor op je smartphone, e-reader, pc of laptop; 
  • tot drie weken lang, daarna kun je de e-books niet meer openen.

Hoe leen je e-books?

Om e-books te lenen bij de bibliotheek ga je naar de website van de online bibliotheek. Klik op 'Inloggen' rechts bovenin het scherm en log in met het pasnummer en wachtwoord dat je ook gebruikt voor Mijn Menu*. Als je voor het eerst e-books leent, wordt  gevraagd je eenmalig te registreren met je e-mailadres. Ben je ingelogd? Dan kan de zoektocht naar het ideale boek beginnen! 

* Heb je als lid van Bibliotheek Rotterdam nog geen gebruik gemaakt van Mijn Menu? Kies dan voor 'Wachtwoord vergeten?' en je ontvangt een e-mail waarmee je een wachtwoord kunt aanmaken.

Wil je weten hoe het downloaden van de e-books werkt of ben je op zoek naar een uitgebreidere uitleg? Kijk dan op de helppagina van de online bibliotheek. 

Luisterboeken

Met de app LuisterBieb geniet je altijd en overal van de mooiste luisterboeken op je tablet of telefoon. De app is beschikbaar voor zowel leden als niet-leden. Als lid van de bibliotheek krijg je wel toegang tot meer luisterboeken.

Download de app in Google Play of de App Store en registreer met je emailadres en Mijn Menu-wachtwoord.

Heb je vragen of hulp nodig? Kijk dan op Hulp Bij De Luisterbieb.

© 2019 - Bibliotheek Rotterdam

Voer uw gebruikersnaam / pasnummer en wachtwoord in.