Surprise! Bibliotheek Rotterdam en Fitgirlcode, een online community voor een gezonde en fitte lifestyle, gaan samenwerken. Dit najaar worden er drie inspirerende en interactieve activiteiten georganiseerd. En jij kunt daar bij zijn!

Op zoek naar de sterkste versie van jezelf? Dan is Bibliotheek Rotterdam vanaf september de plek waar je zijn moet! Dit najaar organiseren Bibliotheek Rotterdam en Fitgirlcode namelijk drie hele leuke evenementen op het gebied van ondernemen, sport en gezonde voeding. 

Tips & Tricks van Fit Girl Roos
Starten met een gezondere lifestyle: het klinkt zo makkelijk, maar in de praktijk kan het lastig zijn. We worden om de oren geslagen met dieetboeken en fitnessregimes. Maar waar begin je? Roos Kranenburg, internist in opleiding en blogger bij Fitgirlcode, helpt je op weg met haar beste tips.

Waar: Bibliotheektheater
Wanneer: dinsdag 22 november
Tijd: 19.00 – 20.00 uur
Tickets: €5 of €13 inclusief proeverij bij Bistrobar Binnenrotte

Masterclass Aranka van der Voorden: dromen najagen (GEWEEST)
Je dromen achterna gaan, dat klinkt voor velen nog abstract en vooral heel eng. Want hoe bereid je jezelf hierop voor en wat als het mis gaat? Girlboss Aranka van der Voorden, oprichtster van Fitgirlcode, deelt haar ondernemersverhaal en neemt alle stappen met je door. Volg het laatste nieuws op ons Facebookevenement.

Waar: Bibliotheektheater
Wanneer: dinsdag 6 september
Tijd: 19.00 – 20.00 uur
Tickets: €5 (€2,50 met Rotterdampas)

Powerontbijt & Workout met lifestylecoaches Estrella en Jordy (GEWEEST)
Op zondag rustig aan doen? No way! Estrella en Jordy hebben namelijk een goddelijk ontbijt en een keiharde workout voor je klaarstaan. Als lifestylecoaches weten zij alles van gezond eten & sporten en dragen die kennis graag aan jou over. En je leert natuurlijk het beste door het zelf te doen!

Waar: Bistrobar Binnenrotte (ingang naast hoofdingang Bibliotheektheater) 
Wanneer: zondag 2 oktober
Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Tickets: €12,50 (beperkt aantal tickets, op = op)


Fitgirlcode
Fitgirlcode is een online community die vrouwen wereldwijd inspireert en motiveert om een gezonde lifestyle te vinden die bij hun persoonlijkheid past. Fitgirlcode geeft vrouwen de handvatten om als een echte ‘Fit Girl’ door het leven te gaan. Of je nu aan het begin staat van jouw fit journey of dat je net dat laatste duwtje in de rug nodig hebt voor die staalharde buikspieren, de Fitgirlcode community steunt je door dik en dun.