Je kunt kiezen uit drie abonnementen. Abonnementen waarmee je boeken kunt lenen, maar ook toegang hebt tot wifi, korting krijgt op evenementen, ebooks leest en meer. Zo ben je met het Startabonnement al voor 1 euro per maand lid en leen je met het Plusabonnement boetevrij!

Gratis lid en korting

  • Ben je nog geen 18 jaar? Dan is het basisabonnement gratis.
  • Ben je tussen de 18 en 20 jaar? Dan betaal je de helft, €21, voor een basisabonnement. 
  • Heb je een Rotterdampas? Dan krijg je korting op een Basisabonnement. Per 1 maart 2019 is deze korting 25%. Wil je hier gebruik van maken, kom dan naar de balie van jouw bibliotheek. Deze korting is niet online te verzilveren.

Meer weten?

In het overzicht hieronder zie je welk abonnement het beste bij je past. Wil je nog meer te weten komen over de verschillende abonnementen? Check dan onze veelgestelde vragen of informeer bij de klantenservicebalie in één van onze vestigingen. De Algemene Voorwaarden voor abonnementen vind je op onze reglementenpagina.

Geef de bieb cadeau

Nog op zoek naar het perfecte cadeau? Met een bibliotheekabonnement geef je iemand een wereld vol inspiratie en informatie! In al onze vestigingen kun je een cadeaubon kopen. Je kiest zelf of je een Start- Basis- of Plusabonnement cadeau geeft.

Tarieven per 1 maart 2019 (Klik op onderstaande afbeeldingen voor een vergrote versie):

 Abonnementenoverzicht

 abonnementenoverzicht per 1-3-2019 deel 2.JPG